ACE of M.I.C.E. izložba Turskish Airlines 2018 od 21. do 23. 02.2018. u Istanbulu

16 Nov 2017

Treća po veličini u svijetu ACE of M.I.C.E. izložba industrije kongresa, susreta i događaja održaće se od 21. do 23. februara 2018. godine. Šesta izložba će se održati u Istanbul kongres Centru - pod pokroviteljstvom Turkish Airlinesa. Izložba će ugostiti profesionalce ove industrije iz Turske i cijelog svijeta.

Na ovoj izložbi, koja je jedan od najvažnijih događaja turske M.I.C.E. intustrije, učestvovat će predstavnici iz 40 država, 330 različitih firmi i 14.496 eksperata iz različitih oblasti vezanih za ovu industriju.

Na izložbi će učestvovati firme iz različith sektora vezanih za M.I.C.E industriju kao što su hoteli, firme za podršku sastancima, kongresni centri, tehnološke kompanije, firme koje rade konstrukciju štandova i bina, produkcijske kuće, kompanije za tehničku podršku za svjetlo, zvuk i kadar.Očekuje se da će izložbi prisustvovati brojni kvalificirani kupci iz prekomorskih tržišta, koji će potaknuti M.I.C.E. turizam.

U okviru izložbe bit će organizirani brojni AMEzing partiji, radionice, seminari i sastanci.

U organizaciji Tourism Media Grup od 2014. godine, ACE od M.I.C.E. izložba, jedan je od najvažnijih događaja izložbi kongresa, događaja, sastanaka i podsticaja, a sve u cilju ostvarivanja veza i poslovne saradnje sa novim kupcima i tržištem. To je ujedno i jedan od najvažnijih sastanaka industrije kongresa, susreta i događaja, koji ima za cilj rast M.I.C.E. Inače, Turska zauzima jedno od najvažnijih mjesta u globalnom M.I.C.E. sektoru.

ACE of M.I.C.E. izložba pod sponzorstvom Turkish Airlinesa ugostit će profesionalce iz ove industrije, korporativne rukovoditelje i voditelje asocijacija koje organiziraju kongrese, sastanke i različite događaje iz cijelog svijeta u Istanbulu. I na ACE of M.I.C.E. 2018. godine bit će organizirana dodjela ACE of M.I.C.E. Award. Radi se o jedinstvenoj nagradi, nekoj vrsti Oscara u ovom sektoru koja ima za cilj povećanje svijesti o turskom M.I.C.E. tržištu na globalnom nivou.

Organizatori ACE of M.I.C.E. izložbe naglašavaju da će im biti zadovoljstvo ugostiti profesionalce iz ovog sektora iz Bosne i Hercegovine, navodi se u saopštenju Ureda savjetnika za kulturu i turizam Ambasade Republike Turske u Bosni i Hercegovini.

BIR.ba

 

Ocijeni
(0 glasova)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo