Drugo izdanje emisije MIZ Sarajevo “Zajedno u dobru”: MEKTEB I MEKTEBSKA NASTAVA Istaknuto

10 Okt 2018

“Zajedno u dobru” predstavlja edukativno-informativnu emisiju MIZ Sarajevo koja se emituje na talasima radija BIR u programskoj sezoni 2018/2019.

Cilj je cijenjenim slušaocima radija BIR ponuditi još jednu zanimljivu emisiju putem koje želimo zajedno sa Vama promovisati i preporučivati dobro. Emisija će biti edukativno-informativnog tipa, a teme će biti vjersko-edukativnog karaktera iz područja vjerskih i drugih nauka, te svih ostalih područja kojima se po strukturi bavi MIZ Sarajevo i njegovi službenici.

U okviru emisije “Zajedno u dobru” naši gosti će biti uvaženi imami, alimi, profesori naših obrazovnih ustanova, a svakako da želimo promovisati sadržaje i događaje koji su održani u organizaciji MIZ Sarajevo, kao i one koji se planiraju održati.

Drugo izdanje emisije “Zajedno u dobru” biće realizovano u četvrtak 11. oktobra uživo od 18 sati. Gosti drugog izdanja će biti zamjenik glavnog imama MIZ Sarajevo Malik ef. Šljivo te jedan od najuspješnijih sarajevskih muallima, Enver ef. Hošić,  sa kojima ćemo razgovarati o temi “Mekteb i mektebska nastava”.

Emisija će se moći pratiti i uživo putem facebook stranica radija BIR i MIZ Sarajevo, a od naših slušalaca očekujemo podršku i njihovo učešće putem SMS-a, viber-a i facebook poruka.      

2. Zajedno u dobru - 11.10.2018. godine uživo od 18h!

Budimo ZAJEDNO U DOBRU!

Ocijeni
(0 glasova)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo