Logo
Print this page

26. Zajedno u dobru: “Poruke i darovi Miradža”

, Published in Najave Featured

“Zajedno u dobru” predstavlja edukativno-informativnu emisiju MIZ Sarajevo koja se emituje na talasima radija BIR u programskoj sezoni 2018/2019.

26. izdanje emisije “Zajedno u dobru” biće realizovano u četvrtak 04. aprila od 18 sati, a u okviru novog izdanja promovišemo sadržaje i događaje koji su održani u organizaciji MIZ Sarajevo, kao i one koji se planiraju održati.

Tema novog izdanja je “Poruke i darovi Miradža”  o čemu Vam u okviru centralnog dijela naše emisije donosimo razgovor sa Edin-ef. Mrkulićem, imamom, hatibom i muallimom u džematu Blagovac.

U rubrici Sarajevske priče donosimo Vam zanimljiv prilog o tome kako su članovi Mreže mladih Lubine džamije obilježili Lejletu-l-miradž.

Preporučujemo Vam i hutbu imama, hatiba i muallima u džematu Briješće mr. Ejuba-ef. Velića na temu Miradža i njegovog značaja u islamu.

Emisija se može pratiti i putem youtube stranice radija BIR, te putem facebook stranica radija BIR i MIZ Sarajevo, a od naših slušalaca očekujemo podršku i njihovo učešće putem SMS-a, viber-a i facebook poruka.     

Emisiju “Zajedno u dobru” realizuje i priprema tim sastavljen od sarajevskih imama, hatiba i muallima, te vjeroučitelja i sarajevskih muallima.   

26. Zajedno u dobru - 04.04.2019. godine od 18h!

Budimo ZAJEDNO U DOBRU!

Rate this item
(0 votes)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB