Logo
Printaj ovu stranu

165. Ibadet-veza sa Stvoriteljem: “Zadovoljstvo - ibadet srca”

, Objavljeno u Najave Istaknuto

U ponedjeljak 14. oktobra 2019. godine uživo od 10h na talasima radija BIR poslušajte 165. izdanje emisije Ibadet-veza sa Stvoriteljem.    

U novoj, petoj sezoni naše emisije, spremili smo veliko osvježenje za dušu i srce svakog vjernika kroz tretiranje unutarnjih i zanemarenih elemenata i dimenzija ibadeta, dok kojih ćemo nastojati dosegnuti u društvu našeg redovnog gosta naše pete sezone, glavnog imama Medžlisa islamske zajednice Sarajevo doc. dr. hafiza Kenan-ef. Musića.    

Četvrto izdanje naše pete sezone, odnosno naše 165. izdanje ukupno,  biće upriličeno u ponedjeljak 14. oktobra od 10h uživo, a tema će biti “Zadovoljstvo - ibadet srca”. U novom izdanju našeg serijala saznajte kako se definiše stanje zadovoljstva te kako se o ovoj osobini govori u Časnom Kur’anu te životu i djelu Božijeg Poslanika Muhammeda a.s.  

Očekujemo i dalje Vaše aktivno učešće putem telefona 033/559-420 i 559-421, putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem facebook i youtube stranice radija BIR, gdje nas možete uživo i gledati. Budite sa nama!

Urednik i voditelj Edin Spahić.

ocijeni
(0 glasova)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB