Logo
Print this page

Sportski mozaik: Senad Hadžimešić – direktor teniske reprezentacije BiH

, Published in Najave

Početkom mjeseca marta tenisku reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuje meč prvog kola Druge grupe Euro-afričke zone Davis Cupa protiv reprezentacije Tunisa.

Nedavno je u zeničkoj Gradskoj areni potpisan ugovor o pokroviteljstvu, kojim je i zvanično potvrđeno da će se ovaj susret igrati u Zenici. Nakon promocije i najave ovog susreta ugovor su potpisali direktor Javnog preduzeća za upravljanje sportskim objektima grada Zenice Feđa Jovanović i direktor teniske reprezentacije BiH Senad Hadžimešić.

Susret naših najboljih tenisera protiv reprezentacije Tunisa igra se u sklopu druge grupe Euro-afričke zone Davis kupa od 4. do 6. marta, dok je okupljanje najboljih bh. tenisera zakazano za 29. februar u Zenici.Tim povodom naš današnji gost u Sportskom mozaiku radija BIR će biti upravo direktor teniske reprezentacije BiH g. Senad Hadžimešić, u čijem društvu ćemo najaviti predstojeći duel sa selekcijom Tunisa.

Cijenjeni slušaoci, budite sa nama u ponedjeljak 22. februara od 15 sati i 30 minuta, te pored vijesti iz bh. tenisa poslušajte i najnovije informacije iz svijeta sporta koje smo pripremili za Vas.

Sportski mozaik radija BIR – ponedjeljak 22.02.2016. od 15:30h.

Urednik i voditelj Edin Spahić.

 

Rate this item
(1 Vote)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB