Logo
Printaj ovu stranu

163. Ibadet-veza sa Stvoriteljem: Razmišljanje kao zanemareni ibadet

, Objavljeno u Najave Istaknuto

U ponedjeljak 30. septembra 2019. godine uživo od 10h na talasima radija BIR poslušajte 163. izdanje emisije Ibadet-veza sa Stvoriteljem.    

U novoj, petoj sezoni naše emisije, spremili smo veliko osvježenje za dušu i srce svakog vjernika kroz tretiranje unutarnjih i zanemarenih elemenata i dimenzija ibadeta, dok kojih ćemo nastojati dosegnuti u društvu našeg redovnog gosta naše pete sezone, glavnog imama Medžlisa islamske zajednice Sarajevo doc. dr. hafiza Kenan-ef. Musića.    

Drugo izdanje naše pete sezone, odnosno naše 163. izdanje ukupno,  biće upriličeno u ponedjeljak 30. septembra od 10h uživo, a tema će biti “Razmišljanje kao zanemareni ibadet”. U novom izdanju našeg serijala saznajte zašto je razmišljanje kao ibadet bitno ali i zašto je razmišljanje sunnet kao i stil života Resulullaha a.s.

Imajući u vidu navedeno, sigurni smo da će ova naša emisija i dalje imati dobar prijem, jer ćemo i u petoj sezoni nastojati govoriti jednostavnim i jasnim jezikom, koji će te nadamo se s lahkoćom moći razumjeti!

Očekujemo i dalje Vaše aktivno učešće putem telefona 033/559-420 i 559-421, putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem facebook i youtube stranice radija BIR, gdje nas možete uživo i gledati. Budite sa nama!

Urednik i voditelj Edin Spahić.

ocijeni
(0 glasova)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB