Logo
Print this page

Prijavite i predstavite projekte investitorima iz cijelog svijeta na 10. Sarajevo Business Forumu 2019

, Published in BiH

Organizatori Sarajevo Business Foruma (SBF) 2019, vodeće poslovno-investicijske konferencije Jugoistočne Evrope, i ove godine pozivaju institucije, kompanije i pojedince iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije da prijave i predstave svoje projekte investitorima iz cijelog svijeta.

Bosna Bank International (BBI), kao organizator SBF-a, kreirala je online platformu koja je dostupna na web linku: https://www.sarajevobusinessforum.com/investment-projects,

putem koje je moguće prijaviti poslovne ideje, ali i zakazati (b2b) sastanke sa investitorima koji će prisustvovati 10. Sarajevo Business Forumu. Rok za prijavu investicijskih projekata je 5. april 2019. godine, a sve informacije zainteresovani mogu pronaći na zvaničnoj web stranici SBF-a ili zatražiti putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Za 10. jubilarni SBF 2019 mogu se nominirati projekti iz svih oblasti privrede. Fokus ove godine će biti na projektima iz poljoprivrede, IT industrije i digitalne ekonomije, turizma i uslužnih djelatnosti, energetike, infrastrukture, gradnje i nekretnina, metalne i drvne industrije, obrazovanja, sporta i kulture, finansija, a posebna pažnja bit će posvećena i start-upima.

 Odobreni projekti će biti dostupni na zvaničnoj web stranici SBF-a svim registrovanim učesnicima, a tokom Foruma će biti promovisani i prezentovani investitorima 2. i 3. dan Foruma.

 Podsjećamo da su do 17. marta otvorene nominacije za nagrade „Sarajevo Business Bridge Awards“ u šest kategorija, kao i da je u toku online registracija učesnika desetog, jubilarnog Sarajevo Business Foruma (SBF-a), koji će se održati od 17. do 19. aprila u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, putem web stranice: https://www.sarajevobusinessforum.com.

 

Rate this item
(0 votes)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB