Logo
Printaj ovu stranu

171. Ibadet-veza sa Stvoriteljem: “Strpljivost - ibadet srca III”

, Objavljeno u Najave Istaknuto

U ponedjeljak 25. novembra 2019. godine uživo od 10h na talasima radija BIR poslušajte 171. izdanje emisije Ibadet-veza sa Stvoriteljem.    

U petoj sezoni naše emisije, spremili smo veliko osvježenje za dušu i srce svakog vjernika kroz tretiranje unutarnjih i zanemarenih elemenata i dimenzija ibadeta, dok kojih ćemo nastojati dosegnuti u društvu našeg redovnog gosta naše pete sezone, glavnog imama Medžlisa islamske zajednice Sarajevo doc. dr. hafiza Kenan-ef. Musića.    

Deseto izdanje naše pete sezone, odnosno naše 171. izdanje ukupno, biće upriličeno u ponedjeljak 25. novembra od 10h uživo, a tema će kao i prošle sedmice biti “Strpljivost - ibadet srca”. Budite sa nama i saznajte kako je ovu osobinu ispoljavao Božiji Poslanik a.s., te kako da osobinu strpljivosti ostvarimo i postignemo u svojim životima.

Očekujemo i dalje Vaše aktivno učešće putem telefona 033/559-420 i 559-421, putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem facebook i youtube stranice radija BIR, gdje nas možete uživo i gledati. Budite sa nama!

Urednik i voditelj Edin Spahić.

ocijeni
(1 glas)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB