Logo
Print this page

Dan državnosti uz novi portal Media centra islamske zajednice u BiH - www.preporod.info

, Published in Društvo Featured

Media centar Islamske zajednice u BiH danas je svečano pustio u rad novi informativni portal www.preporod.info

Sa drugačijim konceptom, informativno-multimedijalnim pristupom, pravovremenim i provjerenim informacijama, portal Preporod.info će se nastojati pozicionirati kao relevantan među članovima Islamske zajednice, ali i ostalim čitateljima koji će na našoj medijskoj platformi pronaći zanimljive i ozbiljne sadržaje.

Vjerujemo da će Preporod.info biti sasvim nova, drugačija i u pozitivnom smislu avangardna pojava na medijskoj sceni Bosne i Hercegovine, ali i regiona i svijeta. Posebno stoga što Media centar Islamske zajednice, uz kapacitete kojima raspolaže, kadrovske i tehničke, hoće i može osigurati da Preporod.info vremenom postane prepoznatljiv medijski brend.

Portal je pušten u rad simbolično, na Dan državnosti Bosne i Hercegovine, i na taj način pokazujući šta želimo, za koje vrijednosti ćemo se zalagati te šta promovirati u radu.

Nadamo se da ćemo tim putem hoditi još dugi niz godina, uspješni u realizaciji ciljeva koje smo postavili.

Preporod.info neće biti samo novi portal već i otvaranje puta za nove, mlađe generacije što je posebno važno s obzirom na brzinu transformiranja medijskih platformi čiji je tempo teško i predvidjeti.

Ovim povodom Media centru prvi je čestitku uputio reisu-l-ulema Islamske zajednice (IZ) u BiH Husein ef. Kavazović.

„Raduje me da je i IZ-a iskoračila, da je Media centar napravio ovaj korak. Nadam se da će Preporod.info kao novi portal IZ-e nastaviti onu tradiciju koju ima Preporod kao novina, koja ovih dana obilježava i 50 godina svoga izlaženja“, kaže se u čestitki reisu-l-uleme.

Rate this item
(0 votes)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB