Logo
Print this page

„Vjerovali ili ne, odosmo mi na Svjetsko!“

, Published in Društvo

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u nedjelju je  sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo otputovala  za Istanbul, odakle je dalje nastavila svoj put ka Kataru, tačnije Dohi.

U katarskoj prijestolnici najbolji bh. rukometaši će obaviti posljednji dio priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu koje počinje 15. januara upravo u ovoj zemlji. Rukometna selekcija naše države će u sklopu priprema za rukometni Mundijal odigrati i pripreme mečeve sa reprezentacijama Portugala i Katara. Sportski pregled radija BIR – prvi u 2015. godini – posvećen je upravo odlasku bh. rukometaša na rukometni spektakl u Dohi.

Poslušajte šta su pred polazak poručili selektor Dragan Marković, trener Zuhdija Korkarić, kapiten Muhamed Toromanović te igrači Ivan Karačić, Mirsad Terzić i Faruk Vražalić. Govorimo o tome šta možemo očekivati od rukometnih bh. Zmajeva u Kataru. Poslušajte i službenu himnu Svjetskog prvenstva u rukometu 2015. godine.

Pored vijesti iz rukometa, u Sportskom pregledu možete poslušati i najnovije vijesti iz bh. i europskog nogometa, bh. košarke, rukometa,  tenisa i ostalih sportova!

Ponedjeljkom od 18 sati na talasima radija BIR!

Urednik i voditelj: Edin Spahić

Rate this item
(0 votes)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB