Logo
Print this page

NFSBIH o ulaznicama: Molimo navijače za razumijevanje

, Published in Magazin

Kako se bliži dan utakmice sa Belgijom u Sarajevu, stadion „Grbavica“ 07.10.2017. godine sa početkom u 18:00 sati, tako raste i interesovanje navijača za ovaj događaj.

Prema dosada pristiglim zahtjevima za ulaznice i dvostruki kapacitet stadiona „Grbavica“ ne bi bio dovoljan da primi sve zainteresovane navijače naše reprezentacije.

"U nemogućnosti davanja pozitivnog odgovora na ogroman broj upita i zahtjeva za ulaznice, obavještavamo javnost da se isti više neće primati u NS/FS BiH, zaključno sa danom 26.09.2017. godine", istakli su iz Nogometnog saveza BiH.

"Molimo sve naše navijače za razumijevanje, pošto nismo u situaciji odgovoriti na mnogobrojne pozive i upite za ulaznice koje nam dolaze u NS/FS BiH. Nadamo se da ćete prihvatiti ovu informaciju kao iskrenu namjeru da upoznamo javnost sa situacijom, ograničenim kapacitetom stadiona i brojem ulaznica, jer uistinu nismo u mogućnosti primati zahtjeve na koje ne možemo adekvatno odgovoriti u punom kapacitetu", stoji na službenoj stranici Saveza.

(sportsport.ba)

Rate this item
(1 Vote)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB