Logo
Print this page

Hasan Özer podnio ostavku na mjestu trenera nogometaša zeničkog Čelika

, Published in Magazin

Nogometni klub Čelik objavio je na svojoj službenoj Facebook stranici da je turski trener Hasan Özer podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba tog kluba.

-U životu sam uvijek bio disciplinovan i ispravnim radom želim da sve bude kako treba. Pokazao sam i osjetio kod samih igrača karakter, želju i borbenost, radili smo dobro i radio sam profesionalno onako kako znam i umijem, ali, nažalost, od danas nam se putevi razilaze- piše u izjavi trenera Özera.

On je istakao kako je u Zenici proveo dva i pol mjeseca te da nosi lijepe uspomene iz tog grada. Zahvalio se svojim igračima, stručnom štabu, menadžmentu, osoblju, predsjedniku kluba i navijačima.

-Vjerujem da će Čelik ići dobrim putem i da je na dobrom putu da ove sezone napravi dobar posao - kazao je Özer.

U klubu su, kako piše u vijesti, iznenađeni, ali poštuju odluku te razloge napuštanja kluba šefa stručnog štaba.

- Hasanu iskazujemo ogromnu zahvalnost i želimo mu puno sreće i uspjeha, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu- piše u izjavi zeničkog kluba, u kojoj se najavljuje da će, do imenovanja novog trenera, ekipu voditi prvi pomoćnik Almir Seferović.

On će u nedjelju voditi ekipu na gostovanju protiv banjalučkog Borca, a Čelik u taj meč ulazi sa četvrte pozicije i sa devet bodova.

(FENA)

Rate this item
(0 votes)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB