Logo
Print this page

52. ZAJEDNO U DOBRU: “Rađanje i planiranje porodice”

, Published in Najave Featured

“Zajedno u dobru” predstavlja edukativno-informativnu emisiju MIZ Sarajevo koja se već drugu sezonu emituje na talasima radija BIR.

52. izdanje emisije “Zajedno u dobru”, ujedno i jedanaesto izdanje naše druge sezone biće realizovano u četvrtak 05. decembra od 18 sati, a u okviru novog izdanja promovišemo sadržaje i događaje koji su održani u organizaciji MIZ Sarajevo, kao i one koji se planiraju održati.

U našem 52. izdanju govorimo o vrlo važnoj temi, a riječ je o “Rađanju i planiranju porodice”, o čemu u našem centralnom dijelu emisije razgovaramo sa gospođom Sadžidom Išerić, svršenicom Gazi Husrev-begove medrese, muallimom i majkom 6 djece.

U okviru rubrike “Sarajevske priče”, poslušajte razgovor sa pedagogom, psihologom i majkom 3 djece, gospođom Suadom Delić, o tome šta za nju predstavlja majčinstvo i šta smatra svojim najvećim uspjehom u životu.

U okviru rubrike “Sa sarajevskih minbera” prenosimo Vam dio hutbe imama, hatiba i muallima Čekrekči-džamije na Baščaršiji Abdurrahim-ef. Sultana, koji je također govorio o ovoj važnoj temi.    

Emisija se može pratiti i putem youtube stranice radija BIR, te putem facebook stranica radija BIR i MIZ Sarajevo, a od naših slušalaca očekujemo podršku i njihovo učešće putem SMS-a, viber-a i facebook poruka.     

Emisiju “Zajedno u dobru” realizuje i priprema tim sastavljen od sarajevskih imama, hatiba i muallima, te sarajevskih muallima.   

52. Zajedno u dobru - 05.12.2019. godine od 18h!

Budimo ZAJEDNO U DOBRU!

 

 

Rate this item
(0 votes)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB