Logo
Print this page

167. Ibadet-veza sa Stvoriteljem: “Zahvalnost - ibadet srca”

, Published in Najave Featured

U ponedjeljak 28. oktobra 2019. godine uživo od 10h na talasima radija BIR poslušajte 167. izdanje emisije Ibadet-veza sa Stvoriteljem.    

U novoj, petoj sezoni naše emisije, spremili smo veliko osvježenje za dušu i srce svakog vjernika kroz tretiranje unutarnjih i zanemarenih elemenata i dimenzija ibadeta, dok kojih ćemo nastojati dosegnuti u društvu našeg redovnog gosta naše pete sezone, glavnog imama Medžlisa islamske zajednice Sarajevo doc. dr. hafiza Kenan-ef. Musića.    

Šesto izdanje naše pete sezone, odnosno naše 167. izdanje ukupno, biće upriličeno u ponedjeljak 28. oktobra od 10h uživo, a tema će biti “Zahvalnost - ibadet srca”. U novom izdanju našeg serijala saznajte šta je to zahvalnost, u čemu se ogleda zahvalnost i zašto je ona bitna. Pored toga u našem novom izdanju saznajte u kakvim su relacijama sunnet i zahvalnost, ali i vrijedne savjete kako da u našim srcima jačamo ovu osobinu.

Očekujemo i dalje Vaše aktivno učešće putem telefona 033/559-420 i 559-421, putem e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem facebook i youtube stranice radija BIR, gdje nas možete uživo i gledati. Budite sa nama!

Urednik i voditelj Edin Spahić.

Rate this item
(0 votes)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB