161. Ibadet-veza sa Stvoriteljem: “Hadž - kruna svih ibadeta” Istaknuto

23 Jun 2019
Screenshot (video pogledati u članku) Screenshot (video pogledati u članku)

Dragi slušaoci, u ponedjeljak 24. juna 2019. godine možete pratiti trideset petu emisiju četvrte sezone koju realiziramo tretirajući brojne zanimljive teme i stručne poslove iz područja vjerskog, obrazovnog, naučnog i istraživačkog života Islamske zajednice u BiH.

U novom izdanju govorimo o temi “Hadž - kruna svih ibadeta”, te predstavljamo Ured za hadž i umru Rijaseta IZ u BiH i poslovima koji su u njihovoj nadležnosti. O ovome ćemo razgovarati sa rukovodiocem Ureda za hadž i umru Rijaseta IZ-ce u BiH Nezim-ef. Halilovićem Muderrisom.

Pored ibadetske osnove hadža, u ovoj emisiji ćemo tretirati proces pripreme i organizacije ovogodišnjeg hadža, kao i specifičnosti vezane za ovogodišnji hadž. Budite sa nama i saznajte istinske reakcije i utiske naših, bh. hadžija nakon obavljenog hadža, ali i šta sve, Ured za hadž poduzima kako bi iz godine u godinu, hadžijama obezbijedili što bolje uslove? 

Očekujemo i dalje Vaše aktivno učešće putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem facebook stranice radija BIR, gdje nas možete uživo i gledati.

161. Ibadet-veza sa Stvoriteljem - ponedjeljak 24.06.2019. od 10h uživo!

Urednik i voditelj Edin Spahić.

Ocijeni
(1 Glasaj)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo