37. Zajedno u dobru: “20. juni - Svjetski dan izbjeglica: Naš odnos prema migrantima” Istaknuto

20 Jun 2019

“Zajedno u dobru” predstavlja edukativno-informativnu emisiju MIZ Sarajevo koja se emituje na talasima radija BIR u programskoj sezoni 2018/2019.

37. izdanje emisije “Zajedno u dobru” biće realizovano u četvrtak 20. juna od 18 sati, a u okviru novog izdanja promovišemo sadržaje i događaje koji su održani u organizaciji MIZ Sarajevo, kao i one koji se planiraju održati.

Tema novog izdanja je “20. juni - Svjetski dan izbjeglica: Naš odnos prema migrantima ”. O ovome Vam donosimo razgovor sa imamom, hatibom i mualimom u džematu Lužani Senaid-ef. Isakovićem.

U okviru rubrike Sarajevske priče poslušajte razgovor sa predsjednikom Udruženja “Pomozi.ba”,  Adnanom Tatarevićem o tome kako i na koji način  ovo udruženje pomaže i migrante u BiH. 

Preporučujemo Vam i hutbu imama, hatiba i muallima džemata Faletići hafiza Samir-ef. Avdića na temu: “Naš odnos prema migrantima”

Emisija se može pratiti i putem youtube stranice radija BIR, te putem facebook stranica radija BIR i MIZ Sarajevo, a od naših slušalaca očekujemo podršku i njihovo učešće putem SMS-a, viber-a i facebook poruka.     

Emisiju “Zajedno u dobru” realizuje i priprema tim sastavljen od sarajevskih imama, hatiba i muallima, te vjeroučitelja i sarajevskih muallima.   

37. Zajedno u dobru - 20.06.2019. godine od 18h!

Budimo ZAJEDNO U DOBRU!

 

Ocijeni
(1 Glasaj)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo


Najnovije