Ulaznice rasprodane, na Bilinom Polju spektakl

10 Jun 2015

Iako zbog lošeg starta u kvalifikacijama, ali i loših igara Zmajeva u klubovima, nema tradicionalne euforije pred mečeve naše reprezentacije, sve raspoložive informacije govore kako nas u petak na tribinama Bilinog Polja očekuje pravi spektakl.

Ulaznice za utakmicu između Bosne i Hercegovine i Izraela rasprodane su za 24 sata u većini poslovnica Centrotransa, a nakon reorganizacije raspodjele prodaje, i one preostale su prodane u prvim satima narednog dana.

Naši navijači uvjereni su u dobar nastup Zmajeva protiv Izraela koji će uz bespoštednu podršku sa punih tribina Bilinog Polja lakše prebroditi svoje loše klupske nastupe, loš start u kvalifikacijama, ali i težak poraz od Izraela u novembru prošle godine.

Bosanci i Hercegovci koji su putovali na pomenutu utakmicu dočekani su sjajno u Jeruzalemu i Haifi, a naši reprezentativci su u Izraelu imali najbolje moguće uslove za boravak, rad i samo odigravanje utakmice.

Upravo zato organizatori, ali i navijači naše reprezentacije, žele još jednom pokazati tradicionalno bosanskohercegovačko gostoprimstvo.

Zmajevi moraju zaboraviti na gostoprimstvo i uraditi sve da se Izraelcima na travnjaku revanširaju za sramotan poraz naše reprezentacije iz novembra prošle godine u Haifi kada su usljed individualnog i grupnog nastupa ispod svakog nivoa Izrael napustili potkresanih krila i sa tri gola u svojoj mreži.

(Reprezentacija.ba)

Ocijeni
(0 glasova)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo